Diensten


Senior Interim Inkoopmanagers

Ervaren interim inkoopmanagers die overal waar ze komen impact hebben. Senior leiders die zorgen dat de toegevoegde waarde van inkoop en leveranciers groter wordt en positief bijdraagt aan het resultaat van de klant. Interim inkoopmanagers die in ketens denken en snappen wat de rol van inkoop kan en moet zijn. MONNTA interim is in staat snel een positieve verandering te realiseren in uw inkoop.


Integraal Procurement Project Management

Integraal procurement project management door mensen met ervaring in het leiden van inkoopprojecten. Leiders met kennis van project-tools, die de noodzaak begrijpen van multifunctionele teams en beschikken over de juiste interpersoonlijke vaardigheden.  MONNTA heeft jarenlange ervaring met inkoopprojecten en -programma’s in binnen- en buitenland. Wij managen op tijd, kosten en vooraf afgesproken doelstellingen!


Categorie Toolbox

De MONNTA categorie toolbox hebben wij ontwikkeld voor MKB klanten. Specifiek voor de inkoopcategorieën waar wij veel kennis van hebben en waar we verwachten bij MKB klanten waarde toe te voegen. Een HRM Inkoop toolbox die direct geld bespaard en kwaliteit verhoogd? Een IT toolbox waarmee uw complete IT portfolio wordt aangepakt?

Voor meer informatie maken wij graag een afspraak om elkaar te ontmoeten.

MONNTA is klanten van dienst. Al uw vragen zijn ook welkom. Mochten wij uw vraag niet kunnen beantwoorden dan verwijzen wij u met plezier door naar een derde die u het beste van dienst kan zijn voor bijvoorbeeld inkooptraining, werving en selectie van vast personeel, inkoop van energie, inkoopautomatisering, inkoop bij de overheid, etc.

De 20+ jaar inkoopervaring van iedere MONNTA partner maakt dat we de partijen op het gebied van inkoopdienstverlening in Nederland kennen. Wij verwijzen u met plezier door naar de besten en leggen met plezier uit waarom juist die ene partij net even beter past. Scheelt u tijd voor marktonderzoek en wij worden er blij van om u te helpen.